Heb je gevonden wat je zoekt op mijn website? Contacteer mij dan via het contactformulier

Wil je weten hoe je best kan starten? Twijfel je over hoe je website er moet uitzien of hoe je ze nog aantrekkelijker kan maken voor je klanten?

Ik bied webontwikkeling en -ontwerp aan om bedrijven aan een betere online presentatie te helpen. Ik werk zowel met klanten die al jaren een website hebben als klanten die pas beginnen.

Concreet zijn dit de manieren waarop ik jou en jouw bedrijf kan helpen:

Analyse en planning

Bepaling van de doelstellingen, analyse van de sector en de competentie, keuze van de geschikte instrumenten en strategieën, implementatie van de nodige stappen en evaluatie van de resultaten.
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
De organische vindbaarheid is even belangrijk als een goede webontwikkeling. Het is de manier om jouw website te onderscheiden van de competentie. We helpen je bij het optimaliseren van je website voor een betere positionering.
Grafisch ontwerp
We bieden grafisch ontwerp aan voor de gewenste visuele presentatie van je bedrijf:
Logo’s, huisstijl, reclame- en promotiemateriaal, visitekaartjes, illustraties, etc.
Ontwerp en ontwikkeling
Jouw website is de enige manier om 24u op 24u, 365 dagen met jouw klanten in contact te staan. Een goed webontwerp is cruciaal voor een succesvolle online marketing. Een slecht webontwerp kan de geloofwaardigheid van je bedrijf ernstig ondermijnen.

De beschikbaarheid van de opties kunnen variëren. Contacteer mij voor meer informatie.

Contacteer mij

Als je denkt dat ik jou of jouw bedrijf kan begeleiden met jouw volgende stap online, aarzel dan niet mij te contacteren via het onderstaande contactformulier